divendres, 17 de maig de 2013

Eudald Alabau


Les obres artístiques que he presentat al castell de Montesquiu, dins l'exposició col·lectiva d'Artpirineus, durant el mes de maig de 2013, reflecteixen la meva recerca plàstica dins les modalitats de Land art, la performance i noves tècniques escultòriques.
Referent a l'art de la terra, tot experimentant en el paisatge, la direcció del parc del castell, m'ha permès fer un dibuix damunt l'herba, a base d'uns plàstics negres.  Un cop retirats al cap de tres setmanes, ha aparegut l'herba d'un to groguenc, herba que marcava un camí, sota el títol de : LA VIDA, UN CAMÍ. L'herba, tornarà a recuperar el seu estat original dintre de poques setmanes.
La performance: PAISATGE TRANSFORMAT, vol incidir sobre la problemàtica generada per la bombolla immobiliària. Un paisatge en forma de maqueta, representant l'entorn natural, es veu alterat per l'aparició d'una excavadora que remena i prepara el subsòl per edificar-hi blocs de pisos. L'acció es fa davant del públic , qui també hi participa. La tercera obra presentada rep el nom : DE LA TERRA DE XAUXA. Quatre grans volums realitzats amb pasta de paper, recorden el paradís perdut, la terra de l'abundància, una natura esplendorosa que queda en la memòria dels homes.
Tota la meva recerca plàstica està recollida a les pàgines del flickr amb aquesta adreça:http://www.flickr.com/photos/28799231@N05/

 LA VIDA, UN CAMÍ.

 PAISATGE TRANSFORMAT.

DE LA TERRA DE XAUXA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada