dijous, 27 de novembre de 2014

"Les receptes de la tieta Leo"

El dissabte dia 29 de novembre, a les 18,00 h. es fa la presentació del llibre "Les receptes de la tieta Leo", a l'antiga església de Can Blanc (barri de ca la guapa, Santa Pau). 
Es tracta d'un recull de receptes de cuina elaborades per Leonor Vila Planagumà, la Tieta Leo. Més de vuitanta receptes dividides en Salses i Acompanyaments, Entrants i Ous, Pastes i Arrossos, Carns, Peixos i Postres.


Són receptes fàcils de preparar i pensades per a totes les ocasions, des d’un sopar informal fins a un dinar de festa major, tot passant per les salses i les postres.
Algunes de les receptes ens transporten fins a Can Falet, al bell mig de la Fageda d’en Jordà, on l’autora va néixer i va aprendre les primeres receptes de cuina de la mà de la seva mare, que segons la mateixa autora, “cuinava plats senzills però que sempre han estat la base de la meva cuina”.
Animada per la seva neboda Alícia, la Tieta Leo va decidir recollir en un llibre totes les receptes que ha anat preparant al llarg dels anys i aquest llibre n’és el resultat.
Les fotografies i les il·lustracions són de Carles Buxeda, Ines Vila, Armand Escandell, Alícia Buxeda, Felip Hontoria, Xavi Planas, Josep Traité i dels membre més petits de la família de la Tieta Leo, que hi ha col·laborat amb alguns dibuixos.

Artpirineus


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada