dimarts, 14 de febrer de 2017

DEDICAT A EN RAMON

Jo feia poc que el coneixia però en Ramon era una persona que no et deixava indiferent. Em sembla estrany dir “era”, quan tot just fa una setmana estava parlant amb ell en la inauguració de l’Exposició col·lectiva de Sant Quirze. Em sembla estrany dir “era” quan just aquest matí, poques hores abans de que se n’anés, ens enviava pel whatsapp dos o tres acudits dels seus, al que ens tenia tan acostumats... Les xarxes socials amb la seva immediatesa ens fan més conscients de la fragilitat de la nostra vida, ara hi som, ara ja no hi som, i després queda el testimoni de les nostres darreres accions com unes petjades del nostre recorregut fins que aquest s’ha vist interromput de sobte i hem deixat de ser.
La mort sobtada d’en Ramon ens ha deixat a tots freds, si busqués un color per identificar aquest moment seria potser un blau, un blau fosc i intens. Potser en Ramon des d’on és ara està discrepant de la meva definició, potser ell hi posaria un altre color i segur que tindrà mil arguments per a la justificació, perquè en Ramon en sabia molt d’art, en Ramon també en sabia molt de pintar, en Ramon era un bon conversador.
Et trobarem molt a faltar, i et tindrem present en totes les accions que fem a l’Associació, perquè encara que no hi siguis present hi seràs en el nostre pensament.
Segur que on estàs trobaràs també bons conversadors d’art, tindràs el privilegi de parlar directament amb els artistes que t’han inspirat i t’han servit de referent. Allà on estiguis passat-ho bé!

Una abraçada!!Maria Clara Prat Roig
Col·lectiu Artpirineus


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada