dijous, 22 de juny de 2017

"OLÈRDOLA, LA CIUTAT PERDUDA"

El nostre company d'Artpirineus Antoni Madueño coordina aquesta segona edició del Festival d'Arts Escèniques d'Olèrdola, que enguany estarà basat en la Divina comèdia de Dant, començant per l'infern. Es tracta d'una proposta que combina art contemporani i patrimoni, al conjunt monumental d'Olèrdola. 
Alguns dels artistes d'Artpirineus, com ara Eudald Alabau, Lluís Aylon, Evelí Adam, Inés Vila i Armand Escandell, col·laboraran en diversos aspectes d'aquest espectacle, que vol ser una experiència dels sentits, en paraules del seu director artístic, Antoni Madueño. L'espectacle tindrà lloc els propers divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol.
La segona edició del Festival inicia una adaptació lliure de la “Divina Comèdia” de Dant, començant amb “L’infern de Mir Geribert”.Al recinte del castell es podrà accedir a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb una presentació de caràcter vinícola que inclou el tast del vi negre jove “Rubicundus” de Masia Torreblanca. Per moure’s pel conjunt monumental, els visitants disposaran d’una llanterna que facilitarà l’organització. El concepte és oferir un espectacle participatiu i itinerant, organitzant el públic en grups de 15 a 20 persones que passaran per les diferents propostes escèniques amb el guiatge d’un dels artistes fins arribar a l’espectacle final, davant la muralla.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada