dimarts, 19 d’abril de 2016

THÀNATOS A OLOT

Aquest divendres es farà la presentació del llibre "Thànatos, 11 relats de mort",  d'Armand Escandell. A les 8 de la tarda, al centre els Catòlics d'Olot, començarà la presentació d'aquest primer recull de relats que, sota el nom de Thànatos, agrupa 11 històries que tenen en comú la presencia en algun moment del seu desenvolupament d'aquesta convidada inesperada que és la Mort.

En paraules de Jordi Caballeria: "relats escrits amb cura, calma i fluïdesa, que segueixen un tempo agradable que invita a seguir la lectura. (...) Els ritmes mediterranis se succeeixen incansables en una recerca visceral que arrela a les capes més antigues de la nostra cultura grecorromana i que floreix en ritmes vitals i mortals en aquesta col·lecció de nom ben triat, Thànatos"

Es tracta de la primera obra publicada per Armand Escandell, nascut a Es Castell (Menorca) l'any 1962. Actualment, viu i treballa a Ripoll.

Va fer els estudis de Belles Arts a Barcelona i des de llavors, es dedica a la docència i a la creació artística. Ha participat en diverses exposicions i projectes col·lectius de l'associació Artpirineus, entre d'altres, en la publicació del número 0 de la revista Artpirineus. 

En aquesta presentació hi participaran Jordi Caballeria, editor, Maribel Torres, escriptora olotina, Carme Brugarols, que llegirà alguns fragments de l'obra, i el propi autor. Esperem que us vingui de gust gaudir d'aquest petit tastet literari i que us ho passeu de mort llegint aquestes històries.

Centre els Catòlics: C/ Clivillers, 7. Olot.

Artpirineus

Algunes obres de l'autor, relacionades amb el mateix tema del llibre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada