dimarts, 12 de setembre de 2017

Conferència i conversa amb Assumpció Mateu

Des del blog d'Artpirineus volem compartir la proposta del nostre company Miquel Esteve, que ens proposa de xerrar d'art amb l'artista Assumpció Mateu."Fa molt de temps que m'interessa el món de l'art i sempre he volgut conèixer els artistes pintors, escultors, fotògrafs … ) que admiro. És cert que els hi he pogut conèixer part de la seva obra entrant als seu llocs web i xarxes socials i també visitant alguna de les seves exposicions quan em queden a prop de casa.
He tingut la sort que a molts d'aquests els he pogut conèixer en persona, coincidint amb ells en exposicions d'amics, o en la seva mateixa, a l'hora de la inauguració. Compartir una estona amb ells ha estat una experiència molt enriquidora, doncs quan el mateix artista t'explica la feina que ha realitzat és quan s'entén millor la seva obra. Poder estar al seu taller- estudi veient com treballa és un moment únic.
Sempre que m'he apropat a algun d'aquests artistes he tingut una impressió molt bona. M'agrada estar en contacte amb la persona, és quan més n'aprenc i més gaudeixo. Considero que el contacte entre artistes ens aporta riquesa i ens ajuda a entendre millor qui som.
És justament aquesta passió per tot allò que envolta l'art que m'ha fet decidir tirar endavant aquest nou projecte. Un projecte que neix just en aquest moment en que crec fermament en l'art i la feina que realitzen els artistes.
El projecte és una aposta ferma per portar a Ripoll artistes catalans de renom, amb una llarga trajectòria d'exposicions arreu del món. La vetllada començarà amb una conferència
entorn al món de l'art. A continuació una conversa molt propera amb tots els assistents a l'acte. A més a més podrem gaudir de la seva obra que tindrà exposada a la mateixa sala. Es portarà a terme a la Sala Josep Maria Anglada de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll.
En el cas de la primera artista que ens visita, ens portarà diverses obres, així com també catàlegs de diferents exposicions que ha realitzat i llibres editats al llarg de la seva trajectòria artística, que podrem consultar durant l'estona que compartirem tots plegats".


Miquel Esteve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada